Quote from Wandelaar5 on July 24, 2021, 5:33 pmIk wil even een draadje aanmaken voor het personeel.
De ontvangst is altijd erg vriendelijk, maar gisteren stond Cynthia zo te stralen dat ze een extra vermelding verdient! Bij de receptie wil ik ook Colinda een extra compliment geven voor haar vriendelijkheid. Ze lijkt er ook voor de dames altijd te zijn!
De Hongaarse bar dame verdient ook een speciale vermelding van mij. Keihard werkend, super dienstverlenend en erg aardig. Niet dat ik over de rest van het barpersoneel te klagen heb overigens. Allemaal top en hardwerkend. Maar zij verdient de laatste keren dat ik binnen was een extra compliment!
Ik mis overigens 2 mannen die mij vorig jaar iedere keer super bediend hebben (eten en de blonde slanke bar man).
Daarnaast een complimentje voor Jozef de kok die met zijn buffet het a la carte eten van Babylon dicht benaderd en het buffet daar overtreft. Ik ben ook blij dat hij van de club nog steeds de verse maatjesharing bij het ontbijt mag serveren!
Ik wil even een draadje aanmaken voor het personeel.
De ontvangst is altijd erg vriendelijk, maar gisteren stond Cynthia zo te stralen dat ze een extra vermelding verdient! Bij de receptie wil ik ook Colinda een extra compliment geven voor haar vriendelijkheid. Ze lijkt er ook voor de dames altijd te zijn!
De Hongaarse bar dame verdient ook een speciale vermelding van mij. Keihard werkend, super dienstverlenend en erg aardig. Niet dat ik over de rest van het barpersoneel te klagen heb overigens. Allemaal top en hardwerkend. Maar zij verdient de laatste keren dat ik binnen was een extra compliment!
Ik mis overigens 2 mannen die mij vorig jaar iedere keer super bediend hebben (eten en de blonde slanke bar man).
Daarnaast een complimentje voor Jozef de kok die met zijn buffet het a la carte eten van Babylon dicht benaderd en het buffet daar overtreft. Ik ben ook blij dat hij van de club nog steeds de verse maatjesharing bij het ontbijt mag serveren!
Quote from Jonathan on September 20, 2021, 11:58 amIk wil ook graag het personeel bedanken en mijn lof uitspreken voor de kok, die Rafael heet, geloof ik.
Zijn bereidingen zijn altijd heerlijk geweest, maar ik merk dat het de laatste weken weer beter is geworden.
Ik wil ook graag het personeel bedanken en mijn lof uitspreken voor de kok, die Rafael heet, geloof ik.
Zijn bereidingen zijn altijd heerlijk geweest, maar ik merk dat het de laatste weken weer beter is geworden.
Quote from vse on September 20, 2021, 1:51 pmDan mag je Asia en Kasia niet vergeten die elke dag van verse groenten de salades tevoorschijn toveren.
Dan mag je Asia en Kasia niet vergeten die elke dag van verse groenten de salades tevoorschijn toveren.
Quote from Seneca on September 20, 2021, 3:01 pmHet personeel ( zowel in de keuken als in de bar) is geweldig en enorm klantvriendelijk maar Kinga ( niet de dvp maar het bescheiden Poolse barmeisje van voor de lockdown) blijft without equal 🙂
Het personeel ( zowel in de keuken als in de bar) is geweldig en enorm klantvriendelijk maar Kinga ( niet de dvp maar het bescheiden Poolse barmeisje van voor de lockdown) blijft without equal 🙂
Quote from peterp095 on September 20, 2021, 4:50 pmInderdaad, de barvrouw Kinga en Camil zijn een groot verlies voor Ss.
Kinga bij het begin van de dag altijd in voor een praatje met de stamgasten. Altijd topbediening, nooit moeten wachten.
Inderdaad, de barvrouw Kinga en Camil zijn een groot verlies voor Ss.
Kinga bij het begin van de dag altijd in voor een praatje met de stamgasten. Altijd topbediening, nooit moeten wachten.
Quote from laufender Bademantel on September 21, 2021, 3:30 pmer is kwa personeel toch ook wat positiefs te melden een paar harde werkers uit de gt heeft sixsens in huis
er is kwa personeel toch ook wat positiefs te melden een paar harde werkers uit de gt heeft sixsens in huis
Quote from One Dollar on October 16, 2024, 9:45 amI would like to thank all members of staff of Sixsens for their work and also the warm welcome, always appreciated.
This is one of the top motive why I have been coming back for ten years.
Other reasons are quality / diversity of food, cleanliness and atmosphere.
I would like to thank all members of staff of Sixsens for their work and also the warm welcome, always appreciated.
This is one of the top motive why I have been coming back for ten years.
Other reasons are quality / diversity of food, cleanliness and atmosphere.
Quote from steve_s on December 1, 2024, 6:01 pmIk kom er al sinds 2013 en kan dit alles alleen maar beamen!
Een extra voorbeeld: vorig jaar gevraagd aan de dame aan de receptie (ik ken haar naam niet, het was niet Colinda) gevraagd of er naar een andere zender/kanaal op de grote TV boven geswitched kon worden zodat ik een specifieke sportuitzending kon volgen. Geen enkel probleem kreeg ik te horen maar om de een of andere reden was het praktisch helemaal niet evident en ze vroeg ook hulp aan de security die het precies ook niet goed wist.
Toch gaf ze niet op - hoewel ik snel gezegd had: laat maar, geen probleem als het niet lukt - en na misschien een kwartier sukkelen was het dan toch gelukt!!
Ik kom er al sinds 2013 en kan dit alles alleen maar beamen!
Een extra voorbeeld: vorig jaar gevraagd aan de dame aan de receptie (ik ken haar naam niet, het was niet Colinda) gevraagd of er naar een andere zender/kanaal op de grote TV boven geswitched kon worden zodat ik een specifieke sportuitzending kon volgen. Geen enkel probleem kreeg ik te horen maar om de een of andere reden was het praktisch helemaal niet evident en ze vroeg ook hulp aan de security die het precies ook niet goed wist.
Toch gaf ze niet op - hoewel ik snel gezegd had: laat maar, geen probleem als het niet lukt - en na misschien een kwartier sukkelen was het dan toch gelukt!!