Bitte oder Registrieren, um Beiträge und Themen zu erstellen.

Woensdag 7 augustus

Gisteren ben ik in Sixsens geweest. Dat zorgde voor verbaasde blikken, omdat ik normaal gesproken alleen in het weekend kom. Er waren 4 nieuwe dames: blonde Karla, bekend uit een andere club, die in 6S als naam Evelyne gebruikt, blonde porno chick Elsa zo te zien voorzien van BBL en siliconen borsten, een kleine slanke zwartharige 30+ dame met een elegante zwarte body waar ik niet mee gesproken heb en een wat rondere “Italiaanse” Andra met zwart haar. Gelukkig spreekt ze naast vloeiend Italiaans ook Roemeens, zodat ze ook met andere Roemeense dames kan praten. En dan is Cleo terug gekomen. Een knappe jonge (20) dame, slank, A-cup met mooie blauwe ogen en geen enkele tattoo.

Gisteren was er een goede Line-Up en er waren relatief weinig mannen. Dinsdag was met het mooie weer veel beter geweest hoorde ik. Maar daarmee had ik dus wel weer keuzestress. Uiteindelijk heb ik de eerste kamer gedaan met Duitse Melis. Ze is er maar 3 dagen per week en ze is erotisch bijzonder goed onderlegd. Dus dat werd een heerlijk uur.
De tweede kamer werd een trio Vanessa met Alicia. Vanessa die mij het beste pijpt en neukt van alle dames in 6S en Alicia die in de top staat voor wat betreft zoenen… Kortom garantie voor succes.
na het eten had ik afgesproken met Corina. Die gooit bij het zoenen ook nog een tongpiercing in de strijd om te concurreren met Alicia. En ook het pijpen en het neuken was weer zeer goed. Met een 1-1 stand kamer 11 verlaten.
De dames heb ik alle 4 al eens beschreven in hun draadje. Na de laatste kamer heb ik nog een drankje gekocht voor Corina en haar vriendin en daarmee een tijd een geanimeerd gesprek gehad. Al met al een hele goede dag voor mij en iets minder goede dag voor de dames. Ik heb Erika en Mimi beloofd om a.s. zaterdag met hun een kamer te gaan maken 🙂

Flyerke, Tonio und 6 andere Benutzer haben auf diesen Beitrag reagiert.
FlyerkeTonioLoveFromParismynaschwavesWithHair1960DrDre1978Ajax

Ja Wandelaar5, dinsdag was inderdaad een goede dag voor zowel de dames en de heren, heerlijk weer. Ik ben zaterdag ook weer aanwezig, de laatste dag voor mijn vakantie en ook de laatste dag voor mijn favoriete  dame, ook zij heeft enkele weken vakantie, wie mij wat beter kent weet wel wie ik bedoel :mrgreen:

Flyerke, Wandelaar5 und waves haben auf diesen Beitrag reagiert.
FlyerkeWandelaar5waves

Die Karla/Evelyn is Toch niet Karla uit elsdorf he??

Quote from bmmike on August 10, 2024, 9:09 pm

Die Karla/Evelyn is Toch niet Karla uit elsdorf he??

Nee, maar we vermelden hier geen andere clubs. Elders is haar herkomst wel te vinden.

WithHair1960 hat auf diesen Beitrag reagiert.
WithHair1960

Zaterdag de 10e was weer een geweldige dag, bij elke bezoek aan 6S denk ik, het kan toch niet beter, maar elke keer word ik weer verrast. Gloria mijn favoriete dame, Pascal, wat een lieve vrouw en natuurlijk de heerlijke altijd vrolijke Yasmin, fantastisch.  Veel bekende gasten, o.a. Wandelaar5, heb je een vraag, hij heeft een antwoord. Vergeetachtige Beer, aangename en  interessante gesprekken een zeer correcte man, ook met 2 Limburgse gasten waar ik elke keer mee spreek maar ik ben hun synoniem vergeten, te veel "verpletterende" indrukken zal ik maar zeggen. Zo tegen 20.00 uur zeer, zeer tevreden  huiswaarts gekeerd. En ook nu weer moet ik het personeel bedanken voor hun vriendelijke tomeloze inzet, zij zorgen voor de + op de 10, zowel voor de dames als de gasten. Maar deze keer moet ik iemand extra bedanken en dat is onze kok. Hij gaat op vakantie en dat heeft hij absoluut verdient. Ikzelf en mijn favoriete dame gaan ook enkele weken op vakantie. Maar begin september (haar enkele dagen eerder) ben ik zeker weer aanwezig voor een gegarandeerd nog een beter bezoek als de laatste keer.

Wandelaar5 hat auf diesen Beitrag reagiert.
Wandelaar5

Gelukkig vergeet jij steeds alle dames namen ;). Daarom krijg ik alleen makkelijke vragen van jou :).

WithHair1960 hat auf diesen Beitrag reagiert.
WithHair1960