Bitte oder Registrieren, um Beiträge und Themen zu erstellen.

22 juni 2022: Twee keer een A score(n)

Op 22 juni zou het mooi weer worden. De gedachte aan een mooi zwembad omringd met prachtige dames deed me besluiten om weer een bezoek aan SS te brengen. Bij aankomst om 11.15 uur was alleen de parking direct bij de ingang vol. Het merendeel van de auto’s had een buitenlandse kentekenplaat. Achter mij kwam een grote, witte, Mercedes  AMG met Nederlands kenteken de parkeerplaats opgereden. Tot mijn verbazing stapten  er mij twee bekende, Roemeense, dames uit deze maşină. Tijdens de aanmelding arriveerden er nog meer dames. Het is toch altijd bijzonder om de dames eerst in hun burgermanskleding te zien en later in een meer luchtige outfit.

Carmina bleek helaas afwezig te zijn wegens vakantie. Ook Amelia 1 was er niet. De Tsjechische Nathalie kwam me gedag zeggen. Ook van Aisha en Christina kreeg ik een hartelijke begroeting.

Na een kopje thee en een douche zocht ik het zwembad op. Ik had het rijk voor mij alleen zodat ik rustig enkele baantjes kon trekken. Na een verfrissende buitendouche was het tijd om de inwendige mens te versterken. De keuze viel op een kop lekkere soep en een broodje met worst. In de bar nam ik als afsluiting nog een kopje thee. Ik werd al snel aangesproken door dames die voor mij nieuw waren. Tori, die pas sinds kort in SS was en voorheen in de buurt van Frankfurt als escort werkte, beet de spits af. Qua figuur sprak Tori mij aan. Het gesprek verliep ook goed maar de aangeboden service was niet wat ik zocht. Met de dames die erna kwamen was ik snel klaar. Zij spraken mij namelijk aan met “hallo baby”.

In de kino kwam ik in gesprek met een dame die niet een dergelijk infantiel gedrag vertoont. Ze stelde zich voor als Amalia. Al vrij snel vroeg ik haar om een kamertje met raam te reserveren. Het werd kamer 14. Ik heb een genoeglijk uurtje met deze Roemeense beleeft. Ze doet qua service niet onder voor Amelia 2 en staat ook open voor stoute spelletjes. Amalia laat zich graag verwennen en haar reactie is ook zonder hoorapparaat goed hoorbaar.

Terug in de bar liep ik Alena tegen het ranke lijf. Ik had  bij een eerder bezoek al met haar gesproken. Het feit dat ze niet zoende had me toen doen besluiten om niet met haar te kameren. Gezien de zeer positieve recensies op een Franstalig forum heb ik deze keer wel de gok gewaagd en deze heeft zeer goed uitgepakt. Alena heeft een prachtig lichaam en ook haar bovenkamer functioneert naar behoren. Ik heb 1 uur doorgebracht met deze 30-jarige schoonheid. Ook Alena was nieuwsgierig naar de inhoud van mijn koffertje. Ik heb haar gemasseerd en sommige attributen die ik hierbij gebruikt heb, waren nieuw voor haar.

Een derde kamer van 1 uur zat er wegens tijdsgebrek niet meer in. In de bar heb ik nog kort gesproken met een dame die zich voorstelde als de Spaanse Claudia. Ze heeft een kleine piercing/knopje onder haar lip. Op zich sprak ze me wel aan. Misschien dat andere ijsberen mij iets over haar kunnen vertellen. Hetzelfde geldt voor een blonde, langbenige schone die meestal op de ronde bank naast de dj zit. Ze draagt vaak zwarte lingerie. Ik vermoed dat het een Poolse is. Ze is vaker in gezelschap van een andere, lange, slanke dame en spreekt zelf niet mannen aan.

Molaar, Bachatero und 6 andere Benutzer haben auf diesen Beitrag reagiert.
MolaarBachateroFlyerkeWandelaar5Dutch-gentlemanLoveFromParisoupslibidinio

Om een antwoord te geven over spaanse Claudia : ik ben al op kamer met haar geweest. Het was de eerste en de laatste keer. Zeer matige sessie, niets om te huilen, maar geen herhaling voor mij. Op de franstalige forum youppie.net gaan alle recensies over haar in dezelfde richting.

Wandelaar5 und befke haben auf diesen Beitrag reagiert.
Wandelaar5befke

Bedankt. Vandaag gehoord dat deze Claudia niet uit Spanje maar uit Roemenie zou komen. Ik weet nu ook dat de langbenige schone uit Polen komt en zich Martha noemt. Haar vriendin spreekt een paar woorden Nederlands. Haar naam weet ik nog niet.

Wandelaar5 hat auf diesen Beitrag reagiert.
Wandelaar5